Orosi Tünde – Lélekfa

Brain Gym® 101 tanfolyam – 1.nap

Sokat gondolkodtam, hogy mit is tudnék írni arról, mire jó a Brain® Gym és mivel tudlak meggyőzni, hogy neked erre szükséged van.
Elmesélem a saját találkozásomat vele. Ugye erről az ágról az a hír járja, hogy gyerekekkel jól el lehet játszogatni vele.
Na gondoltam, úgy is dolgozom gyerekekkel elvégzem, bajom nem lesz belőle, de nagy durranásra nem számítottam. Aztán elkezdtem megtanulni és láttam a mélységét. Rájöttem, hogy zseniális. Életünk azon területein tudunk dolgozni, amik elengedhetetlenek az életben maradásunkhoz. Képességeket fejleszt, tanulási képességeket és azokat a képességeket, amik ebben a modern, rohanó, folyamatosan és nagyon gyorsan változó világban segít nekünk alkalmazkodni. Igen az alkalmazkodás is egy képesség.
Miután felismertem a hatékonyságát, megértettem hogy mély és szép balanszokat lehet végezni a segítségével és nem csak gyerekeknek.
📘Amire számíthatsz ha elvégzed:
❗️Képessé válsz a saját képességeid kiaknázására a magánéletedben és a munkahelyeden egyaránt.
❗️Szülőként segíteni tudsz a gyermekednek abban, hogy az otthoni és az iskolai tanulás gördülékenyebb legyen. Sikereket érjen el, amitől nő az önbizalma. Képes legyen használni a benne lévő tehetséget.
❗️Pedagógusként hatékonyabb leszel és támogatni tudod a tanítványaidat a stresszmentes tanulásban. Nem mellesleg megkönnyíted a saját munkádat.
❗️Kineziológusként, segítő szakemberként pedig egy olyan eszköz lesz a kezedben, amivel azoknak a klienseidnek is tudsz segíteni, akik nem feltétlenül akarnak a múltban vájkálni és érzelmekkel foglalkozni.
🎓A képzés elvégzése után lehetőséged nyílik kineziológus vizsgát tenni, melynek feltétele a természetgyógyász és az egészségügyi modul elvégzése.
📘Amit a 4 nap végére tudni fogsz:
– Mi az izomtesztelés, hogyan működik.
– Mi a Noticing (Önmegfigyelés) és mikor használjuk.
– Milyen kapcsolat van a stressz és a tanulási blokkok között.
– A 6 lépéses balansz folyamatát.
– A PACE folyamatát és elméletét.
– Optimális célkitűzést.
– 26 stresszkezelő és képességfejlesztő gyakorlatot.
– Látás, hallás, írás, balanszot.
– Dennison féle Laterális Behangolást.
– A Bran Gym három dimenzióját: Kommunikáció, Szervezés, Megértés
– A három dimenziós behangolást.
A képzésnek előfeltétele nincs.
A képzés ára 60.000.- + 4200.- a jegyzet.
Minimum létszám 6 fő.
Jelentkezési határidő: szeptember 11.
Helyszín: SE varázs műhely 9700 Szombathely, 11-es Huszár út 163.
Az első két nap időpontja: szeptember 25.-26.
Jelentkezés:
tunde@lelekfa.hu
+36303194301

0 hozzászólás