Stresszmentesítő Képességfeljesztés

Stresszmentesítő Képességfeljesztés 2019-02-20T08:55:38+00:00

Stresszmentesítő Képességfeljesztés gyermekeink lelki egészségéért.

Na de mit is jelent ez?
Fejlesztjük az érzelmi intelligenciát: ha fel tudja ismerni és ki tudja fejezni az érzelmeit, érzéseit, akkor könyebben mondja el, hogy mi bántja. Ha elmondta, közelebb kerülünk egymáshoz és a megoldáshoz, aminek az az eredménye, hogy mi szülők jobban tudunk neki segíteni.
Érzelmi stressz oldása: Minden alkalommal feldolgozunk egy érzelmi stresszel terhelt élet eseményt. A negatív érzéseket kicseréljük pozitív érzésekre. Keresünk egy olyan megoldást, amit a következő, hasonló alkalommal felhasználhat. Így megtanulja kezelni a konfliktushelyzeteket, illetve a viselkedési problémák finomodnak. Ezek családon belüli problémák is lehetnek, amiket ha kisimítunk, harmonikusabbá válhat az életünk. Ehhez viszont nekünk szülőknek is hozzá kell tenni a magunkét.

Növeljük az önbizalmukat: A negatív érzelmek felismerése és elengedése hatására elhiszi magáról, hogy: Ügyes, okos és képes megoldani, minden rábízott feladatot. Ez segít abban is hogy, leküzdje a szorongásait és félelmeit és szívesebben fogjon bele egy új dologba. Összehangoljuk a két agyféltekét: Ez, elősegíti a szövegértés, írás, olvasás, memorizálás és figyelem koncentrálás fejlődését, ami a tanulmányi eredmények javulását eredményezi.

A két agyfélteke összehangolásával, a test energetizálásával, stressz mentesítéssel, – már egy- másfél hónap alatt – hatékony és eredményes változásokat érünk el a gyerekek munkájában, viselkedésében, ami az egész család javára válik. Egy nyugodtabb, magabiztosabb, gyerekkel sokkal könnyebb szót érteni.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a foglalkozásokon rendszeresen résztvevő gyerekeknek, rövid idő eltelte után, viselkedésükben, magatartásukban, tanulmányi eredményeikben pozitív változások történtek és javultak a családi kapcsolataik.

Aktuális

Szeptembertől újra Stresszmentesítő Képességfejlesztés Herceghalomban és Biatorbágyon, már egyéni foglalkozás keretében is!
Részletekkel hamarosan érkezem.

Történetek