Orosi Tünde – Lélekfa

Egyéni online konzultáció

A Covid kicsit átszabta a segítő hivatást. Elvette tőlünk azt a lehetőséget, hogy személyesen találkozzunk. Így szükséges volt az online tér felé nyitni. Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék továbbra is segíteni neked, hiszen a kineziológus alapvető technikája az izomtesztelés, ahhoz pedig meg kell fogjam a kezed.

Szerencsére több kineziológia ágat és technikát tanultam és arra jutottam, hogy az online konzultáció alatt azt a technikát használom, ami az önmegfigyelésen alapszik. Ezt úgy is hívják, hogy „noticing”. Segítő, támogató kérdésekkel vezetlek végig a folyamaton, hogy megtalálhasd a számodra legoptimálisabb megoldásokat.

Hogyan zajlik az online konzultáció?

Amikor online találkozunk, azzal kezdünk, hogy elvégzünk egy gyakorlatsort, ami összhangba hozza a testünket és az agyunkat, valamint stresszmentesít.

A személyes találkozók alatt ezt előteszteknek hívjuk.

Az előtesztek és az esetleges elvégzendő feladatok készítik fel a testet a tesztelésre.

Itt annyi a különbség, hogy tesztelés hiányában, megcsináljuk az összes korrekciót, ami pár percet vesz igénybe.

Az egyéni személyes kezelések alatt a közös munka eleje minden esetben az ügyfeltárás, amit online ugyanúgy el tudunk végezni.

Közösen megkeressük azt az témát, ami akkor és ott számodra a legfontosabb. A felmerülő problémák feloldására, az általam tanult öt kineziológiai ág korrekciós technikából választunk és közösen elvégezzük azokat.

Ezért kérlek, ha lehetőséged van rá nagyobb képernyőjű eszközt használj, hogy jól lásd, amit mutatok neked.

Az is fontos, hogy olyan helyen legyél, ahol fel tudsz állni és van legalább egy karnyújtásnyi helyed.

Amit szeretnék még kérni, hogy a diszkréció megtartása miatt lehetőség szerint használj fülhallgatót. Én is ezt használok, így rajtam kívül senki nem hallja, amit beszélgetünk.

A konzultációról sem hang sem képfelvétel nem készül és nem készülhet, így maximálisan biztonságban érezheted magad azon túl, hogy engem köt a titoktartás.

Ha szeretnél hozzám jönni online konzultációra, kattints a lenti gombra, írj üzenetet, vagy hívj!