Orosi Tünde – Lélekfa

Brain Gym® 101 tanfolyam Biatorbágy 2. nap

A Brain Gym®️ célja a teljes aggyal való tanulás, melyet a mozgáson keresztül ér el.
26 mozgásos gyakorlat segítségével sajátíthatjuk el azokat a fizikai készségeket, melyek az elméleti tanulmányokhoz szükségesek. A mozgás alapú tanulás hatékonysága tudományosan bizonyított. Ennek a 26 gyakorlatnak a segítségével sikerül az összes agyterületet a testi mozdulatokkal való kapcsolatuk által újból működésbe hozni. Az agyban új idegpályák alakulnak ki, de csak abban az esetben, ha a mozgás szándékos.

Amire számíthatsz ha elvégzed:
  • Képessé válsz a saját képességeid kiaknázására a magánéletedben és a munkahelyeden egyaránt.
  • Szülőként segíteni tudsz a gyermekednek abban, hogy az otthoni és az iskolai tanulás gördülékenyebb legyen. Sikereket érjen el, amitől nő az önbizalma. Képes legyen használni a benne lévő tehetséget.
  • Pedagógusként hatékonyabb leszel és támogatni tudod a tanítványaidat a stresszmentes tanulásban. Nem mellesleg megkönnyíted a saját munkádat.
  • Kineziológusként, segítő szakemberként pedig egy olyan eszköz lesz a kezedben, amivel azoknak a klienseidnek is tudsz segíteni, akik nem feltétlenül akarnak a múltban vájkálni és érzelmekkel foglalkozni.
  • A képzés elvégzése után lehetőséged nyílik kineziológus vizsgát tenni, melynek feltétele a szakmai vizsgán kívül a természetgyógyász és az egészségügyi modul elvégzése.

Jelentkezni az alábbi linkre kattintva lehetséges: Jelentkezési lap

Részleteket itt találsz: https://brain-gym.hu/tanfolyamok/

0 hozzászólás