Orosi Tünde – Lélekfa

Köszöntő

Én is kerestem a saját megoldásaimat és a kineziológiában találtam meg.
Voltak párkapcsolati problémáim. Nem volt önbizalmam, önértékelésem. Aztán jöttek a
gyermeknevelési gondok és a szüleimmel való kapcsolatomon is volt mit javítani. Ahogy írom ezeket a sorokat, mind távolínak tűnik, mivel pozitív irányba változtak a kineziológia segítségével.Neked is tudok segíteni abban, hogy a saját problémádat ugyanígy lásd. A közös munkánk alatt, egyenrangú félként tekintek rád, és támogatlak abban, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Egy aktuális üggyel kapcsolatban megkeressük a probléma gyökerét és új “lélekfát” ültetünk a helyére. Ezek után annyi dolgod lesz, hogy a fácskádat felneveld.

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttem, hogy miben tudtam eddig segíteni a hozzám forduló embereknek. Érdemes megnézni a teljes listát, de hagy emeljek ki néhányat: Szülők válása, testvér születése, munkahely elvesztése, anyasággal kapcsolatos kételyek, önbizalom hiány, magánéleti problémák.

A listát itt találod

Szolgáltatások

Az egyéni kezelés alkalmával csak veled foglakozom. A bevezető beszélgetés alatt meghatározzuk a konkrét problémát, amivel dolgoznunk kell. Kiválasztjuk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb neked, hogy elvégezzük az oldásodat. Izomtesztelést használva keressük meg a jelenkori problémád leki hátterét és oldjuk a hozzá tartozó stresszeket.
Gyerekek esetében, a szülő jelenlétében történik a kezelés, kivéve ha kérik, hogy egyedül legyen. Körülbelül 6 éves kortól lehet a gyerekekkel dolgozni. Fiatalabb korban a szülő segítségével történik.

BŐVEBBEN

A heti rendszerességgel tartott foglalkozások alatt: Fejlesztjük az érzelmi intelligenciát, ami segít hogy felismerjék saját és mások érzéseit, jobban ki tudják fejezni magukat, illetve javuljanak a társas kapcsolataik. Az érzelmi stressz oldása hatására megtanulja kezelni a konfliktushelyzeteket, illetve a viselkedési problémák finomodnak. Növeljük az önbizalmukat, amitől ügyes, okos lesz és képes megoldani, minden rábízott feladatot. Összehangoljuk a két agyféltekét, ami tanulmányi eredmények javulását eredményezi. Mindezt a maximálisa a gyerekekre szabva.

BŐVEBBEN

A T+T kifejezetten szülőknek szóló egyéni, vagy csoportos foglalkozás, de a pároddal is jöhetsz. A három alkalom alatt amit együtt töltünk, feltérképezzük a családi kapcsolataidat és megkeressük azokat a szülői mintákat amik gátolnak téged. A saját felismeréseiddel dolgozol, én csak kísérlek ezen a felfedezőúton és kérdezlek. Segítek neked magaddal beszélgetni, így jobban meghallod a saját hangod. Felszínre hozzuk és oldjuk a mintákat. Ezzel lehetőséged nyílik arra, hogy már ne add tovább a gyerekeidnek. Bátorság, őszinteség elengedhetetlen. Várlak szeretettel.

BŐVEBBEN

Magamról

Test Lélek Stressz Oldás

1969-ben születtem egy Szabolcs megyei kisfaluban. Gyermekkoromról sok mindent el lehet mondani, de azt hogy felhőtlen lett volna azt sajnos nem. Ez rányomta bélyegét egész életemre. Érettségi után nem sokkal úgy döntöttem, hogy férjhez megyek – szabadulván otthonról. Ezt természetesen egy év múlva válás követte és egy nagy ugrás Debrecenbe. Több vargabetűt leírva az életben és az országban, itt találkoztam egy Férfival, akivel összekötöttük életünket.
Jelenleg Etyeken élünk, kislányunkkal, Fanni Virággal.

Magamról bővebben

“Először is szeretném megköszönni, amit értem (velem) tettél. 🙂 Meg változtattad az életem, először segítettél földolgoznom édesapám elvesztését, be vallom, azt hittem sose jutok el idáig. Most is iszonyatos hiányzik, de el engedtem, elfogadtam a tényt, hogy Ő már nincs többé. Másodszor kimozdítottál egy három éve tartó vegetációs (sodródom) szituációból. 🙂 Újra tudok boldog lenni, vannak céljaim. 🙂

Még egyszer köszönök mindent!!

Ölelés!!! :)”

K.

“Remélem emlékszel rám. 06.10-én voltam Nálad stressz oldáson, mert nem jött össze a baba. Nos, nagyon hasznos volt számomra a nálad töltött idő és sokkal jobban érzem magam, szinte kicserélődtem és a körülményeim is megváltoztak azóta pozitív irányba.
A lényeg, hogy 06.10-étől számítják a terhességemet, 22 hetes kismama vagyok!! Nem hiszem, hogy ez a dátum véletlen lenne, hiszen én akkor nálad kicserélődtem és csak magamra koncentráltam és nem a környezetemre, a többiekre, ahogy addig, mindenki fontosabb volt, mint saját magam.

Szeretném Neked megköszönni, hogy segítettél abban, hogy rátaláljak magamra és ezzel a babához is hozzá segítettél.

É.

Történetek

Érdekes dolog olyan valakivel találkozni, aki nem ismer téged, csak mondjuk úgy, hogy látásból, de mégis megérzi, hogy valami nem kerek körülötted.

Nyár, szabadság…

Nyár, szabadság, vége a bezártságnak és végre lehet menni meglátogatni a szüleinket. Kicsit visszamenni abba a házba, ahonnan jó pár évvel, évtizeddel ezelőtt kirepültünk. Találkozni régi ismerősökkel és régi emlékekkel.

Beszéljünk!

Nekem írsz, velem beszélsz.

Ha addig is lenne kérdésed hozzám, írj bátran vagy hívj!

Rendelő: Etyek Kócsag utca 34.
Működési engedély száma: FE-06/NEO/01269-2/2018

tunde@lelekfa.hu

Bejelentkezés: 30/319-4301

    Adatkezelési nyilatkozat