Orosi Tünde – Lélekfa

“Az életünknek vannak időszakai, amikor úgy érezzük elakadtunk, tehetetlenek vagyunk és jól esne némi segítség ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni a “döccenőn”.

Én segítségül a kineziológiát választottam és Tündét. Általa olyan dolgok váltak nyilvánvalóvá , amelyek eddig is ott hevertek a földön csak nem vettem észre…Lássuk, be, csodák nincsenek DE ha sikerül egy olyan “segítőt” találnunk, aki átvezet bizonyos kapukon ahhoz, hogy (akár súlyos) lelki terheket képesek legyünk letenni – akkor igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat. A kineziológia segítségével visszanyúlunk gyökereinkhez, valódi énünkhöz mellyel szembenézni nem könnyű feladat, de bizton állíthatom: MEGÉRI!

Rendkívül fontos az oldást végző személy. Sajnos korábban volt negatív tapasztalatom is így látom a különbséget: ki az, aki valóban Rád és csakis Rád – figyel vagy fél szemmel a telefonját lesi.

Tünde 100%-ig a segítséget kérő személyre tud hangolódni, mintegy átvéve annak rezgését, mindemellett pozitív atmoszférát teremtve körülöttünk és ez a legfontosabb, hiszen csak így lehet megnyitnunk egy másik ember előtt lelkünk legmélyebb bugyrait…”

https://www.orlandovineyard.org/directionsuseful sourcephone case with strapdurchsichtige handyhulle reinigensmartphonehoesjes contact

Anett

Kategóriák: Aktuális